Get the Flash Player to see this rotator.
 

 

Sikkerhedsgitter til ældre glasskakte

Vi har udviklet et gittersystem med runde eller firkantet balustre til opsætning uden på ældre glasskakte, som ikke lever op til eksisterende krav.
 
Det er en relativ enkel løsning som kan spare kunderne for store udgifter. Males i RAL farve efter kundens ønsker. Vi opmåler, fremstiller og monterer på ca. 8 dage.
 
 
 
 
 
 

Gravering

Vi graverer r/s tryk- og forplader til elevatorer. Andre graveringsopgaver løses og kan udføres i alu eller r/s plader. Gravering kan males i RAL farve efter ønske.

 

Varmepumper - billig og hurtig opvarmning

Som noget nyt er vi begyndt at montere energieffektive varmepumper, som er et miljøvenlig og billigt alternativ til andre former for opvarmning. Ring for uforpligtigende tilbud.
 
 
 

Tømrerarbejder

Firmaet har ansat 2 tømrersvende, der udfører alle træ- og gipsarbejder. Jernkonstruktioner kan leveres med brandgips eller træbeklædning. Der kan også aftales beklædning på stedet med gips og afslutninger mod tilstødende bygningsdele.
 
 
 
 
 
 

Altaner & terrasser

Vil du udvide din bolig kan løsningen være en altan. Vi har specialiseret os i individuelle løsninger i store altaner med glasværn. Vi har tømrer ansat til al træarbejdet og eventuel overdækning. Vores smede fremstiller og monterer altanen efter dine ønsker. Kontakt os for tilbud og løsningsforslag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tinghøjvej 10, 3650 Ølstykke - Telefon: 47 10 06 46 - E-mail: christina@elevatorsmeden.dk