Get the Flash Player to see this rotator.

glasskakt

Elevatorskakte

Firmaet har lang erfaring med levering og montering af stål- og glastårne. Vores fabrik har kapacitet til at fremstille skakte i alle størrelser, udformninger, farver og beklædninger. I de sidste 10 år har vi opsat mere end 150 stål- og glastårne i Danmark. Konstruktionerne designes og tilpasses i samarbejde med kunderne, således at der er plads til projektændringer langt ind i produktionsfasen. Vi leverer både til nybyggeri og renoveringsopgaver. Vi kan levere færdige tegninger, "as built" samt statiske beregninger.
 
 
 

 

Specialskakte

Til ældre ejendomme har vi specialiseret os i produktion og indhejsning af skakte i små og skæve mål, så der bliver plads til en mindre elevator i indvendig trappeopgang. Elevator kan ofte etableres uden store ombygninger blot ved udskæring i tagkonstruktionen, som skakten kan hejses ned igennem. Alternativt opbygges skakten på stedet. I forbindelse med opbygning af udvendig elevator er det populært med tilhørende reposer og altangange/terrasser tilpasset baggårde.
 
 
 

 

Karm & glasfront

Elevatorstole, karmpartier & trin

Renovering af kupeer og aptering med ny gulvbelægning, spejle, fender og håndlister i alle materialer. Vi fremstiller, leverer og monterer karmpartier, fra dybe muromgribende karme til dæk-og tilpasningslister. Karme og trin udføres i rustfrie materialer, alu og el-galv. plade. Vi opmåler gerne opgaverne, men udfører også efter kundens mål og tegninger. Vi forbereder for tryk og lys og overkarme kan leveres med led-spot.
 
 
 
 
 

Skaktbeklædning, konsoller, afskærmninger m.v.

Vi producerer alle former for beklædninger, løftebjælker, spærmål m.v. Vi kan levere fra dag til dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
Tinghøjvej 10, 3650 Ølstykke - Telefon: 47 10 06 46 - E-mail: christina@elevatorsmeden.dk